Феновете на Милан искат Бонучи да бъде продаден

Феновете на Милан искат Бонучи да бъде продаден

Трябва ли Леонардо Бонучи да бъде продаден? Този въпрос зададе авторитетното издание "Калчомеркато" на феновете на Милан.  Бранителят пристигна на "Джузепе Меаца" с големи очаквания от Ювентус през миналото лято. "Росонерите" платиха 40 милиона евро, за да си осигурят неговите услуги, а след това той получи и капитанската лента. До момента обаче италианският национал по никакъв начин не оправдава гласуваното му доверие.

В последните седмици все по-усилено се заговори, че Бонучи може да бъде продаден още през зимната пауза. Интерес към него не липсва, като за подписа му се облизват Манчестър Сити, Челси и Пари Сен Жермен.

Именно заради това от "Калчомеркато" потърсиха мнението на тифозите на Милан по този въпрос и към момента настроенията са доста красноречиви - над 65% от гласувалите са казали, че защитникът трябва да бъде продаден, докато около 34% са на обратното мнение и искат той да остане на "Джузепе Меаца".


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички