Голямо унижение за Бордо в Купата на Франция

Голямо унижение за Бордо в Купата на Франция

Четвъртодивизионният Гранвий поднесе сензация на 1/32-финалите за Купата на Франция, след като отстрани елитния Бордо с 2:1 след продължения. Бордо поведе с гол на сенегалеца Юнус Санхар в 37-а минута. Обратът започна 4 минути преди края на редовното време, когато Сабали получи червен картон и остави Бордо с човек по-малко. В добавеното време Гранвий изравни с попадение Мартине. В допълнителните 30 минути още двама играчи на Бордо получиха червени картони и жирондинците доиграха мача с 8 души. Конгоанецът Ладислас Дуняма прати аматьорския тим напред с точен удар в 103-а минута. Бившата звезда на Лудогорец Джонатан Кафу не взе участие в унизителния за Бордо мач, като изгледа срещата от резервната скамейка.

Олимпик Марсилия продължава напред след трудна победа с 1:0 над Валансиен след продължения. Двата отбора не успяха да си вкарат гол в редовното време на "Велодром" и изходът от двубоя бе решен след точно попадение на Жордан Амави в 103-а минута. Сент Етиен и Страсбург също продължават напред след победи съответно над Ним с 2:0 и Дижон с 3:2 (след продължения).

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички