Една е причината Сане да не е в Байерн

Една е причината Сане да не е в Байерн

Един от най-проспериращите германски футболисти - Льорой Сане, е щял да бъде в Байерн (Мюнхен) при едно условие. Баща му Сюлейман Сане призна, че през 2016 г. оферта е имало и от баварците. “Льорой искаше да работи с Джосеп Гуардиола. Ако той беше останал в Мюнхен, сега синът ми сигурно щеше да е там”, заяви бившият национал на Сенегал пред WAZ.

С отиването на Пеп в Манчестър Сити обаче 21-годишният Сане също се спря на предложението на английския клуб и вече втори сезон се представя много силно под ръководството на бившия наставник на Барселона.

“На Льорой не му беше лесно да напусне Шалке 04, но трябваше да го стори и това беше правилното решение - продължи баща му. - Нямаше как да каже “не”, когато офертата вече беше на масата. Той можеше да е още в Барселона или Реал Мадрид… половината свят го искаше. Той обаче си държеше на Гуардиола. Сега той работи здраво, защото тепърва има много да учи. Той е в добри ръце. Следващата му цел е да играе на Световното първенство в Русия. Това е мечтата на моето момче и затова прави всичко, за да я изпълни.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти