8 гола в последната репетиция на Байерн

8 гола в последната репетиция на Байерн

Шампионът на Германия Байерн (Мюнхен) приключи с контролите и очаква съботното завръщане на Бундеслигата. В последната си проверка преди първия шампионатен мач за 2018 година, феновете на “Алианц Арена” видяха общо осем гола, но не всички от тях бяха дело на техните любимци. Баварците надвиха третодивизионния Зоненхоф с 5:3 в заключителната репетиция, а следващата задача в списъка на Юп Хайнкес е гостуване на Байер (Леверкузен) в петък.

Опитният треньор използва два напълно различни състава през двете полувремена, като още преди почивката двата тима си размениха по попадение - Кингсли Коман вкара за 1:0 в 33-ата минута, но по-малко от десет след това, в 41-ата, Салиу Сане изравни от дузпа.

Головият дъжд зпаочна с точен удар на Томас Мюлер за 2:1 в 50-ата минута, но в 56-ата Паскал Сом пак възстанови равенството - 2:2. Франк Рибери вкара първия гол от предстоящия си хеттрик само три по-късно - за 3:2 в 59-ата, ала третодивизионния там отвърна почти моментално в 61-ата - 3:3 благодарение на Марио Родригес. Френският ветеран вкара за втори път в 63-ата минута (4:3), а в 71-ата минута оформи както крайния резултат, така и своя хеттрик с попадение за 5:3.

Роберт Левандовски, Матс Хумелс и Йошуа Кимих не играха и в тази контрола заради различни проблеми от здравословен характер.

БАЙЕРН (МЮНХЕН) - ЗОНЕНХОФ 5:3

1:0 - Коман (33’)

1:1 - Сане (41’ - дузпа)

2:1 - Мюлер (50’)

2:2 - Сом (56’)

3:2 - Рибери (59’)

3:3 - Родригес (61’)

4:3 - Рибери (63’)

5:3 - Рибери (71’)

БАЙЕРН (I полувреме):

Улрайх, Шуле, Рафиня, Боатенг, Видал, Алаба, Толисо, Рафиня, Вагнер, Родригес, Коман

БАЙЕРН (II полувреме):

Щарке, Руди, Мюлер, Бернат, Дорш, Лукаш Май, Фридъл, Рибери, Гьотце, Мартинес, Шабани

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти