Шеметна промяна! БГ Роналдо излиза на ринга срещу кошмара на Джаро от "Под прикритие"

Шеметна промяна! БГ Роналдо излиза на ринга срещу кошмара на Джаро от "Под прикритие"

Бившият футболист Даниел Златков няма да се изправи срещу телевизионния водещ Атанас Михайлов в своя дебют на ММА ринга. Съперникът на доскорошния защитник е болен и това налага смяна за утрешния двубой. Срещу БГ Роналдо ще се изправи актьорът Ивайло Захариев, стана ясно преди минути. Шоуто ще бъде утре вечер в "Арена Армеец" в столицата.



В проведения буквално в последния момент кантар за Захариев той закова стрелките на 82.410 кг, а Златков тежеше 83.900 кг.

"Много съжалявам, че се случи това в последния момент, защото се подготвях за Наско. Изненада е за мен, но не ме притеснява изобщо", коментира рокадата БГ Роналдо.

Дани Златков се изправя срещу звезда от "Под прикритие"@@@
"Днес имам рожден ден и се радвам, че го посрещам така. ММА е страхотен и комплексен спорт, в който участват страхотни мъже. За съжаление обаче аз няма да съм съперникът на Златков, защото съм болен и докторите ми препоръчаха да почивам, така че няма да се изправя срещу този прекрасен футболист. Каня моя достоен заместник на сцената, той е известен като Доброто ченге от "Под прикритие" - Ивайло Захариев. Той тренира четири месеца бокс, за да ме подкрепи. Той е същият като мен по ръст и тегло, за да не каже никой нищо. Пожелавам успех на всички момчета", каза Атанас Михайлов.



"Благодаря на Наско за щафетата, развълнуван съм. Не мога още да осъзная какво става, кефя се на бойните спортове и помислих сериозно, защото имам репетиции... Жена ми няма нищо против, но ще е проблем, ако си прецекам репетициите. Мисля, че ще се справим", сподели от своята страна новият съперник на Даниел Златков.

Пресконференция преди SFC 6@@@

Ивайло Захариев доби популярност след участието си в култовия криминален сериал "Под прикритие", където изпълняваше главната роля на внедреното в престъпния свят ченге Мартин. Любопитно е, че в една от сериите героят на Захариев взе участие в ММА сблъсък, пред погледа на главния злодей във филма Петър Туджаров - Джаро. През 2011 година актьорът бе водещ на церемонията за "Футболист на годината" в комплекса "Царско село", но не се справи кой знае колко добре със задълженията си на подиума.



"Доволен съм, че ще покажем, че спортът не е само резултати, но и започва с огромно желание. Говорих с доктора на Наско, който беше убеден, че ще излезе утре и нямаше да се откаже. Беше трудно да реагираме в последния момент и благодаря, че свършихме всичко в последния половин час. Но най-важното е да сме хора и да сме здрави, затова реших Наско да не участва, въпреки голямото му желание и разочарование, но здравето е по-важно. С тази среща искаме да покажем, че спортът е голяма любов", заяви организаторът Георги Анадолов.

ФОТОГАЛЕРИЯ

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти