Ман Сити с оферта за Фред, но отговорът е "не"

Ман Сити с оферта за Фред, но отговорът е "не"

Водачът в английската Висша лига Манчестър Сити е отправил официална оферта за халфа на Шахтьор (Донецк) Фред, но тя е била отхвърлена. Предложението е било на стойност 45 млн. паунда, но украинците не са склонни да пуснат 24-годишния халф срещу тази сума, разкри Manchester Evening News.

Фред е футболистът, за чието привличане Джосеп Гуардиола настоява най-силно. Бразилският национал прави отличен сезон до момента. В първенството на Украйна той има 16 мача и 2 гола, но най-ценните му качества са умението да спира противниковите атаки и неизчерпаемата енергия. В негово лице Гуардиола вижда перфектен заместник на Фернандиньо, който също дойде на "Етихад" от Шахтьор.

Манчестър Юнайтед и Арсенал също се интересуват от Фред, но не е ясно дали ще излязат с оферти до края на трансферния прозорец, или ще се надяват да привлекат халфа през лятото.

Неотдавна бразилецът призна в свое интервю, че е подновил договора си с Шахтьор за 5 години. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти