Петър Пенев: Спечелихме с воля, търпение и себераздаване

Петър Пенев: Спечелихме с воля, търпение и себераздаване

Треньорът на Добруджа 07 Петър Пенев заяви, че всеки мач за неговия отбор в турнира за Купата на България е като финал. В петък вечер отборът от Добрич победи с 3:2 Пирин и се класира за полуфиналите, където ще играе с домакините от Монтана.

"Как успяхме да измъкнем мача? С много воля и търпение, себераздаване от всеки. Видяхте как се разви срещата. Загубихме два гейма, в които имахме солидна преднина и поради отпускане и нелепи грешки, ги загубихме и играхме 5 гейма", каза Пенев пред

BGvolleyball.com.

"Сервисът е доста технически и строго индивидуален елемент. И в първия гейм имахме много брак, после стабилизирахме началния удар", коментира треньорът на Добруджа 07.

1/4-финал №4 за Купата на България: Пирин - Добруджа@@@

"Имаме по-малко от 16 часа, за да се възстановим. Може би фактът, че сме на полуфинал, ще внесе повече адреналин в момчетата. Не разполагаме с дълга пейка, така че докъдето ни стигнат силите. Всеки мач ни е като за финал. Очаквам равностоен двубой с Монтана като този с Пирин. Имаме сериозни фенове. Ние също сме били домакини на финали за Купа България и знаем как е. Да не забравяме, че миналага година, когато спечелихме Купата, играхме финал срещу Монтана. Поздравявам ги за класирането, надявам се да зарадваме нашата публика", каза още Пенев. 

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти