Ботев (Пловдив) готви нов трансфер

Ботев (Пловдив) готви нов трансфер

Ботев (Пловдив) най-после намери централен защитник. В клуба пристига словенецът Емир Даутович, твърди "PlovdivNews". Даутович е 22-годишен и е висок 194-сантиметра. Той ще премине медицински прегледи и пълни функционални изследвания, след което ще се присъедини към тренировките на отбора и ще играе в контролата с Марица в петък. Ако всичко е наред Даутович ще подпише договор с Ботев.

Даутович започва кариерата си в Трбовле, където играе за младежките селекции на Рудар Трбовле до 2010 г., когато преминава в Марибор. Той е считан за един от най-големите таланти на словенския футбол през 2012 г. Играл е за младежките гарнитури на Словения U17, U18 и U19. Играл е още за Белград, Мускрон (Белгия) и Фортуна Ситард. За последно играе в словенския Анкаран, който към момента е на последно място в Словения, където има 13 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички