Полски треньор по фитнес харчи хиляди, за да изглежда по-възрастен (галерия)

Полски треньор по фитнес харчи хиляди, за да изглежда по-възрастен (галерия)

Много мъже, когато наближат критическата възраст, започват да се опитват да изглеждат по-млади от годините си, но има един представител на силния пол, който умишлено се състарява. Неговото име е Павел Ладзиак, известен фитнес треньор в Полша.

35-годишният бодибилдър харчи огромни суми, за да се превърне в застаряващ мачо. Той редовно боядисва косата и брадата си, за да бъдат снежнобели. Той смята, че именно това „застаряване“ е причината последователите му в социалните мрежи да се увеличават с главоломни темпове. Съпругата на Павел споделя, че много харесва тази негова визия и дори я предпочита пред младежката.

Павел Ладзиак@@@

Полския Викинг, който постоянно вдъхновява потребителите на социалните мрежи със снимките си, не просто позира с огромни мускули и плочки, а доказва, че в момента изглежда много по-обаятелен, силен и здрав, отколкото когато е бил 25-годишен младеж.

Свидетели на неговата огромна трансформация са станали вече над 400 000 потребители на социалната мрежа. Всички те с интерес следят живота му и не могат да повярват каква промяна е претърпял. От старите фотоси, които Павел споделя, става ясно, че преди десет години той е имал отпуснато тяло и е водел много по-нездравословен начин на живот. Днес обаче спортът е негов приоритет и той прекарва часове наред във фитнеса. Освен това много внимава какво яде.

Павел Ладзиак@@@

Сега от слабото и не толкова симпатично момче няма и следа. Вместо това от снимките му лъха мъжественост и сила. Интересно е, че истинската слава спохожда Павел Ладзиак, когато той започва да боядисва косата си в бяло. Много потребители го сравняват с известния италиански милионер Джанлука Ваки, който е на 49 години.

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ПАВЕЛ ЛАДЗИАК ВИЖТЕ ТУК!!!


Павел Ладзиак@@@

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти