Те ли ще са новите звезди на България? Силни думи от Херо за двамата таланти на Лудогорец (видео)

Те ли ще са новите звезди на България? Силни думи от Херо за двамата таланти на Лудогорец (видео)

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров се скъса да хвали 17-годишния талант Доминик Янков, който днес изигра много добри 45 минути при победата на орлите с 2:0 над третия в румънското първенство тим на Университатя (Крайова).

“Гласуваме доверие на Светослав Ковачев и Доминик Янков. Единият е на 19, а другият - на 17 години. Изключително перспективни футболисти. Имат качества и потенциал. Смятам, че е въпрос на време да ги развият.

Освен че не се страхува, Доминик има изключителен потенциал в атака, нестандартен с решенията си, доста креативен. Виждам сериозно бъдеще за нашия отбор в близките години”, каза Херо след срещата.

Относно предстоящите двубои срещу Милан Димитров допълни:

“От следващия мач срещу Кайрат ще дадем повече време на вероятния, казвам вероятния, състав, който ще започне мача с Милан. Разбира се, оставяме си резерви за допълнителни промени в нашия избор.

Видно е, че Шверчок е изостанал доста с подготовката. Трябва да наваксва кондиционно.

През второто полувреме нашият отбор се доближава до това, което искам. Наблюдаваме Милан, ще имаме хора, които ще присъстват на мачовете срещу Лацио. Отбор, който е похарчил 200 млн. за селекция, е въпрос на време да развие качествата си. Те имат преимущество, че са в разгара на шампионата си, но това не искам да звучи като оправдание. Ще гледаме да се представим достойно срещу тях”, разясни треньорът на орлите.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти