Нойер е по-добре, но не знае кога пак ще играе

Нойер е по-добре, но не знае кога пак ще играе

Вратарят на Байерн (Мюнхен) Мануел Нойер заяви, че със сигурност ще се върне на терена до края на този сезон, макар да не знае точна дата към момента. Селекционерът на националния отбор на Германия Йоахим Льов следи от близо възстановяването на играча и със сигурност го поставя на челно място в плановете си. 31-годишният страж е и капитан на Бундестима, който ще защитава титлата си от Бразилия.

"Треньорите и лекарите трябва да кажат колко съм напреднал. Аз се намирам в добро разположение на духа и определено вярвам, че ще играя през втората част от сезона”, заяви Нойер пред клубната телевизия на Байерн.

Вратарят, който за последно игра за Байерн на 16 септември 2017 г., а за Германия през октомври 2016 г., ще навърши 32 години през март и в момента се възстановява от трета фрактура на крака. Той счупи за първи път кост през миналия март, а след това още две малки костици по време на четвъртфинала с Реал Мадрид в Шампионската лига месец по-късно. През септември отново направи операция след ново неособено успешно завръщане на терена.

Германия ще обяви разширения си състав за Световното първенство в Русия на 14 май.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти