Лукас Васкес: Говорим на терена

Лукас Васкес: Говорим на терена

Лукас Васкес е щастлив от категоричната победа на Реал Мадрид с 5:2 над Реал Сосиедад в среща от испанския шампионат. Халфът говори и за предстоящите мачове на "белите" срещу Пари Сен Жермен от осминафиналите в Шампионската лига.

"Доволен съм от мача, но старши треньорът (Зинедин Зидан) ще реши дали да играя и в Шампионската лига. Започваме да анализираме задълбочено Пари Сен Жермен. Разполагат с известни футболисти и трябва да внимаваме за тях. Ние имаме много възможности за игрови схеми, защото разполагаме с класен състав. Мотивирани сме. Клуб като Реал Мадрид винаги иска да печели тези двубои. Ако играем добре, ще бъде трудно да ни победят. Не се страхуваме от никого. Няма значение за това, което се говори, ние отговаряме с нашата игра", заяви Васкес пред испанските медии.

Той вкара първия гол за успеха на европейския клубен шампион с 5:2 над Реал Сосиедад късно снощи. Реал Мадрид играе срещу Пари Сен Жермен в испанската столица на 15 февруари.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти