Меси: Ман Сити и ПСЖ са най-силни в момента

Меси: Ман Сити и ПСЖ са най-силни в момента

Машината за голове на Барселона Лионел Меси определи Манчестър Сити и Пари Сен Жермен като най-силните отбори в Европа в момента. 30-годишният аржентинец обаче не отписва и колебливия този сезон Реал Мадрид, говорейки за фаворитите за спечелването на Шампионската лига през 2018 година.

“Манчестър Сити е един от най-силните отбори, същото се се отнася и за Пари Сен Жермен. Не изключвам и Реал Мадрид заради тяхната класа и опит, въпреки че засега не постигат очакваните резултати”, коментира пред Mirror Меси. “Да не забравяме и Байерн (Мюнхен), още един голям отбор, който ще се бори до последно. Днес обаче най-добрите са Сити и ПСЖ”, смята Меси.

Воденият от бившия треньор на Барселона Джосеп Гуардиола тим на Манчестър Сити е убедителен лидер в английската Висша лига и до голяма степен вече обезсмисли битката за титлата, а ПСЖ изглежда непоклатим на върха във френската Лига 1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички