Мляков: Няма конфликт между мен и Александър Попов (видео)

Мляков: Няма конфликт между мен и Александър Попов (видео)

Капитанът на ВК Левски Смилен Мляков бе категоричен, че между него и треньора на ЦСКА Александър Попов няма конфликт. През лятото на миналата година диагоналът премина от зала "Васил Симов" в редиците на вечния съперник, но така и не обяви причините за своето решение. Утре Мляков ще се изправи срещу бившия си клуб в дербито между "сини" и "червени".

"Не мисля, че има конфликт между мен и Александър Попов, никога не е имало. Решението да премина в Левски е мое, не искам да коментирам причините. Приятел съм от 15-годишен както със Сашо Попов, така и с Владимир Николов", каза Мляков на пресконференция днес. 

"Смилен е отраснал в нашата школа, аз съм му бил не знам колко години треньор. Но професионалният път е съвсем различно нещо. Всеки трябва да търси най-доброто за себе си, което е напълно разбираемо и няма никаква драма", заяви по темата треньорът на ЦСКА Александър Попов.

Относно дербито с "червените", Мляков сподели, че неговите съотборници трябва да играят със сърце и душа, да не се страхуват, а чужденците да помогнат колкото могат на тима. Волейболистът отново отправи критика към младите играчи не само в Левски, но и в българския шампионат. "Желание за себераздаване, за доказване, да играеш със сърце. Това липсва в много от младите. Явно махането на казармата оказа влияние. Много са факторите, става въпрос за друго поколение", завърши Мляков. 

Дербито в Суперлигата Левски – ЦСКА е във вторник, 13 февруари, от 18:30 ч. в "Универсиада" като поради съображения за сигурност в залата ще бъдат допускани само фенове на "сините".

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти