Гледай на живо

Очаквайте в 17:00 - Женско футболно първенство: Пълдин - Локомотив (Стара Загора)

Конте: Отговорът на слуховете са победите и добрата игра

Конте: Отговорът на слуховете са победите и добрата игра

Мениджърът на Челси Антонио Конте остана изключително доволен след победата с 3:0 на “Стамфорд Бридж” над Уест Бромич в 27-ия кръг на Премиър лийг. Челси беше в серия от две поредни разгромни загуби от съперници като Борнемут и Уотфорд, което породи слухове за обстановката в тима и за уволнението на италианския специалист.

“Свикнал съм с всякакви слухове. Футболистите ми знаят какво трябва да правят. Има един особено ефикасен начин за борба със слуховете - това са победите на терена и демонстрирането на хубав футбол. Но дори и това понякога не помага. Колкото до мача - започнахме добре, но допуснахме грешки и Уест Бромич можеше да ни отбележи. След като открихме резултата, доминирахме и контролирахме хода на мача.

Победата беше беше важна, за да забравим последните лоши резултати. Пуснах Жиру титуляр, защото Мората беше контузен. Той също се включи добре като резерва. Цял месец търсехме подходящо лечение за гърба му и сега вече всичко е наред. Сега му остава само да набере най-добрата си форма”, коментира Конте.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички