Херо вярва на 100% в успех над Милан, обеща, че ще даде това, което иска цяла България (видео)

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров говори с респект за Милан, но същевременно показа, че не се страхува от именития съперник. Херо обяви, че вярва на 100% в подедата над европейския гранд и обеща да даде това, което цяла България очаква - много емоции и качествен футбол.

“Надявам се утре да станем свидетили на добра игра и качествен двубой. Такъв, какъвто се очаква от цяла България. След жребия нашата мисъл бе към тази дата - 15 февруари. Всички мислим за този мач, защото Милан е едно огромно предизвикателство. Надявам се на успех в утрешния мач. Знам, че ще е трудно, но оптимизмът не ме напуска.

Нямаме здравословни проблеми. Имаме наказани - Клаудиу Кешерю и Натанаел.

Естествено, че вярвам в успеха над гранд като Милан. Ако не вярвам, нямаше да съм треньор на този отбор. Вярвам на 100%. Надявам се късметът и шансът да са с нас.

Надявам се да ни подценят, това ще е в наш плюс. Нашите футболисти са на гребена на емоциите. Това го видях още при тегленето на жребия. Знам, че в утрешния мач емоцията ще бъде водеща. Каквото и да си говорим, емоцията ще е водеща.

Пресконференция на Димитър Димитров и Лукас Саша преди мача с Милан@@@

Гледали сме ги много пъти, имаме реална представа за качествата на този отбор. Вижда се, че в последните мачове Милан е в подем. Играе шампионат и ще е в по-добро кондиционно състояние от нас. Ние трябва да се опитаме с характер и себераздаване да компенсираме.

Във футбола най-важни са резултатите. Играхме единствено дефанзивно срещу Брага, когато спечелихме с 2:0. Знаех каква ще е реакцията при загуба. Но да не се отклоняваме. Дали ще има промени, ще разберете утре. Не искам да коментирам предварително. Смятам, че пред собствена поблика и това, което очакват от нас, нашият отбор ще бъде офанзивен”, каза Херо.

снимки: Марин Маринов, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти