Клуйверт: Реал Мадрид е по-опитен, но ПСЖ ще продължи напред

Клуйверт: Реал Мадрид е по-опитен, но ПСЖ ще продължи напред

Бившият холандски футболист Патрик Клуйверт залага на Пари Сен Жермен в голямата битка с Реал Мадрид от 1/8-финалите в Шампионската лига. “И двата тима са подготвени. Реал Мадрид е по-опитен, но ПСЖ ще продължи напред. За мен ПСЖ има по-големи шансове заради по-добрата си форма”, сподели бившият нападател на Барселона в интервю за предаването El Larguero на радио Cadena SER.

“Мисля, че нападението на ПСЖ показа, че е много, много силно. Бележат много голове. Ако трябва да избирам, бих избрал атаката на ПСЖ”, заяви Клуйверт, който е бивш спортен директор на парижани. Синът на Патрик - Джъстин, прави фурор с екипа на Аякс и събуди интереса на цяла Европа.

“Справя се много добре, важно е да продължи в тази посока. Казах му, че е на 18 години и трябва да бъде търпелив и да остане още години или няколко години в Аякс. Не бива да си тръгва от Холандия прекалено рано. Трябва да избира отбора си според стила на игра”, каза още бившият холандски стрелец.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти