Победа, равенство и две загуби за юношите на Ботев срещу Галатасарай и Фенербахче

Победа, равенство и две загуби за юношите на Ботев срещу Галатасарай и Фенербахче

Юношите на Ботев (Пловдив) се представиха достойно при визитата си на Галатасарай и Фенербахче в Истанбул. "Канарчетата" от наборите 2003 и 2004 премериха сили с връстниците си от турските грандове, като записаха победа, равенство и две загуби в контролните срещи.

В първия ден от гостуването си в южната ни съседка "жълто-черните" изиграха два приятелски мача с Галатасарай. При набор 2003 пловдивчани отстъпиха с 0:3, а при набор 2004 направиха зрелищно равенство 2:2, като и двата гола за българите вкара Никола Гелин.

Във втория ден ботевистите се изправиха срещу Фенербахче. При юношите до 15 години ботевистите допуснаха ново поражение с 0:3, докато при година по-малките се поздравиха с престижен успех с 1:0, а попадението отново бе дело на Никола Гелин.

Днес възпитаниците на Георги Онов и Андрей Андреев се прибират в България, където ще продължат подготовката си за предстоящия старт на юношеските първенства.

botevplovdiv.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти