Тотнъм губи бранител за гостуването на Кристъл Палас

Тотнъм губи бранител за гостуването на Кристъл Палас

Защитникът на Тотнъм Тоби Алдервейрелд е под въпрос за мача на отбора си Тотнъм като гост на Кристъл Палас в неделя във Висшата лига, тъй като е получил контузия на крака, съобщи мениджърът Маурисио Пелегрино.

Белгийският защитник е изиграл едва два мача в турнира за Купата на Англия от ноември насам, когато получи травма в мача срещу Реал (Мадрид) в Шампионската лига.

"Тоби не успя да завърши нормално тренировката. Получи се малък инцидент, в който беше ударен в крака. За да го запазим, го изпратихме преждевременно при лекаря и не остана до края, заяви Почетино на пресконференция. "Надяваме се, че не е нещо сериозно. Ще оставим да мине време и няма да вземаме решение до утре, добави специалистът.

Тотнъм е на 5-о място във Висшата лига преди лондонското си гостуване. Те са на една точка след 4-ия Челси и на 4 от намиращия се на 2-а позиция Манчестър Юнайтед. Тези два отбора се срещат на Олд Трафорд, така че срещата за Тотнъм на Селхърст Парк е от особено значение.

Палас са точно над зоната на изпадащите, но направиха живота на Тотнъм труден в първата среща между двата отбора, като отстъпиха с 0:1.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички