Погребняк с първи гол от близо 3 години (видео)

Погребняк с първи гол от близо 3 години (видео)

Бившият руски национал Павел Погребняк направи силен дебют за новия си отбор Тосно. Той отбеляза един от головете за победата над Луч-Енергия в 1/4-финалите за Купата на Русия. Двубоят, игран на “Петровский” в Санкт Петербург, завърши 2:1, а попадението на Погребняк бе първо за него в официален мач от 25 октомври 2015 година, когато се разписа за Динамо (Москва) при загубата с 2:3 от Спартак (Москва).

Точен за Тосно беше и Андрей Буйволов, а за гостите от Владивосток вкара Андрей Мязин.

През последната година Погребняк изобщо не се появяваше в игра за Динамо и клубът търсеше как да се отърве от него заради огромната му заплата. Двете страни се разделиха неотдавна и 34-годишният нападател подписа с новака в Премиер лигата Тосно.

“Надявам се на полуфиналите да се срещнем със Спартак”, коментира след победата Погребняк.

Шампионите трябваше да гостуват на Криля Советов вчера, но мачът беше отложен заради лошите атмосферни условия. Самарци настояваха срещата да се състои, но от Спартак отказаха.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти