Пълна катастрофа: "отнесеният" вратар на Груев пусна пет гола

Пълна катастрофа: "отнесеният" вратар на Груев пусна пет гола

Устремилият се към Първа Бундеслига на Германия Дуисбург претърпя кошмарно поражение при гостуването си на прекия си конкурент Холщайн (Кийл). Тимът на Илия Груев отстъпи с 0:5 и това може да навреди на атмосферата в съблекалнята преди решаващите кръгове.

Преди този мач двата тима имаха по 37 точки, като борбата засега е кой да бъде трети, което праща на бараж за влизане в елита.

“Зебрите” на българския наставник обаче бяха само свидетели на случващото се на терена и можеха да отнесат повече от пет гола. На вратата с нищо не успя да помогне Марк Флекен, който преди седмица стана известен с комичната си грешка, довела до попадение в мрежата му по време на мача с Инголщат 04. Тогава Дуисбург успя да спечели, но днес нещата бяха различни.

Холщайн дръпна с 2:0 в рамките на 162 секунди след попадения на Давид Кинсомби (18) и Доминик Дрекслер (20), а след почивката Кингсли Шиндлер (51) и Рафаел Чихос (62) докараха нещата до 4:0, преди в 82-ата Герит Наубер да си забие автогол за крайното 5:0 в полза на домакините.

До края на сезона остават 9 кръга и Дуисбург запазва всички шансове за промоция, независимо че днес се провали.


СТАТИСТИКА И МИНУТА ПО МИНУТА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти