Разгромни победи за Бенфика и Брага (видео)

Разгромни победи за Бенфика и Брага (видео)

Шампионът Бенфика съкруши с 5:0 Маритимо и показа, че до последно ще преследва водача в класирането Порто. Жонас Гонсалвеш заби хеттрик за лисабонските "орли", които изостават с 5 точки от фаворита за титлата и в същото време имат аванс от 3 пункта пред Спортинг (Лисабон).

Маритимо се предаде бързо в столицата. В 16-ата минута Жонас откри резултата, а в 22-ата Алехандро Грималдо беше изведен в наказателното поле и технично вкара за 2:0. Още до почивката Жонас оформи хеттрика си. Бразилецът се разписа с хубав удар от въздуха в 35-ата минута, а в 42-ата реализира дузпа и закръгли головете си през сезона в Примейра лига на 30. Крайното 5:0 фиксира Андрия Живкович в 81-ата минута.
Брага разгроми с 6:0 като гост Ещорил. Гостите вкараха по три гола във всяко от полувремената и записаха най-изразителния си супех от началото на сезона.

В класирането Брага е на 4-о място и се доближи на 4 точки от третия Спортинг.

КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички