След поредната му изцепка: ще падне ли главата на Каранга за мача с Левски? (видео)

След поредната му изцепка: ще падне ли главата на Каранга за мача с Левски? (видео)

Нападателят на ЦСКА-София Фернандо Каранга не спира да бележи за червените, но със същата лекота прави изцепки на терена, за които съдиите и БФС винаги му прощават.

Последната му такава, а и най-провокативна и брутална, бе във вчерашния двубой с Пирин. Бразилецът вкара победното попадение за 2:1, след което отиде да се радва на оградата при гостуващата агитка.

Каранга имаше вече един жълт картон, а и на няколко пъти му бе спестен втори, но предвид драматичния развой реферът Георги Димитров имаше някакво основание да не го изгони за радостта.

Не така обаче бе само минута по-късно. Малко преди подновяване на играта бразилецът си позволи жест с ръка, насочен към публиката на Пирин, че ще им пререже гърлата.

Съдията се уплаши, че при картон Каранга е аут за Левски и не му вдигна дори такъв с жълт цвят.

Сега обаче случаят ще бъде разгледан от Дисциплинарната комисия към БФС и голмайсторът на червените остава под сериозен въпрос за двубоя със сините.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти