Николай Киров: Това попадение запали искрата

Николай Киров: Това попадение запали искрата

Наставникът на Ботев (Пловдив) Николай Киров коментира успеха с 4:2 над Верея в среща от Първа лига. “Канарчетата”, които днес празнуват рожден ден, изоставаха с 0:2, но след това стигнаха до обрат. Той започна с фамозно изпълнение на Жоао Пауло за 1:2 малко преди почивката.

“Най-хубавото днес е, че успяхме да зарадваме всички ботевисти за празника - заяви треньорът. - Началото на двубоя обаче беше ужасно. Действията ни в защита бяха разконцентрирани, но хубавото е, че играчите показаха характер и успяха да обърнат резултата. И в двете ситуации, ако бяхме концентрирани в отбрана, нямаше как да допуснем гол”.

“Попадението на Жоао Пауло запали искрата - продължи Белия. - Той се представя много силно и аз затова исках той да бъде привлечен. Познавам много добре качествата му и засега той ги показва. Разполагаме с голямо разнообразие в атака, но най-важното е да има сигурност в защита, каквато днес нямаше. Искам по-голяма концентрация и агресивност.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти