Не искам да се случва такова нещо, ядосва се Благо Митрев

Не искам да се случва такова нещо, ядосва се Благо Митрев

Старши треньорът на Верея Благомир Митрев е разочарован от поведението на своите играчи, които водеха с 2:0 срещу Ботев (Пловдив), но в крайна сметка напуснаха терена с поражение - 2:4.

“Започнахме мача много добре, през първото полувреме контролирахме изцяло играта, но във футбола е така. Ботев е добър отбор, поздравявам ги за успеха. Може би голът им в 37-ата минута ни прекърши. При тях това попадение запали искрата, а при нас я изгаси. Не искам това да се случва, а напротив - този гол трябваше да ни мобилизира още повече. Искам от моите състезатели да са напримирими, да могат да обърнат резултата, а не да спираме да играем, когато ни вкарат”, заяви Митрев.

Той заяви, че целта пред неговия отбор е да се обиграва. “Имаме много нови футболисти. Желанието ми е да бъдем конкуренти на тимовете от първата шестица”, заяви още треньорът.

Той добави, че е щастлив от трансфера на нападателя Венцислав Христов, който е във Верея само от два дни, но днес дебютира с два гола: “С неговото привличане вече имаме човек, който може да завършва атаките ни с гол”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти