Президентът на Барсa твърдо против връщането на Неймар

Президентът на Барсa твърдо против връщането на Неймар

Президентът на Барселона Жосеп Мария Бартомеу се изказа против евентуално връщане на Неймар, който през миналото лято се премести във френския Пари Сен Жермен срещу умопомрачителната сума от 222 милиона евро, съобщава радио "Копе". Мнението му се поддържа и от вицепрезидента на клуба Жорди Местре.

Самият Неймар не се чувства комфортно при парижани и определено бъдещето му във френската столица не изглежда дългосрочно. Според някои медии Неймар вече е изразил желението си да се завърне на "Камп Ноу", като е готов да свали доста от заплатата си.

За разлика от шефовете, футболистите начело с Лионел Меси, Иван Ракитич и Филипе Коутиньо заявиха, че искат бразилеца да се върне.

"Не смятам, че е удачно да го връщаме. За нас би било още едно унижение след цялата сага, която трябваше да преживеем през миналото лято. Все пак Барселона има своето достойнство и трябва да го пази", споделил Бартомеу няколко часа преди втората среща с Челси от осминафиналите в Шампионската лига.

Самият Неймар в момента се възстановява от травма, която получи по време на срещата с Марсилия, спечелена от ПСЖ с 3:0. Очакванията са той да бъде готов за игра в началото на май. Към момента във всички турнири той има 30 мача, в които е вкарал 29 гола и е подал 3 асистенции.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички