Дадоха старт на Milan Junior Camp Bulgaria 2018 (видео+галерия)

Дадоха старт на Milan Junior Camp Bulgaria 2018 (видео+галерия)

С официална пресконференция днес в столичния хотел "Маринела" организаторите от Milan Academy Junior Camp - Bulgaria обявиха старта на кампанията за 2018 година. Специално за събитието в България пристигна директорът на Milan Academy World Силвио Броли, което е доказателство за високата оценка, която ръководството на Милан дава на българския екип и най-вече на Ивайло Рачев, който е в основата на този проект и работи за неговото развитие за нашата страна от 2011 година.
Пресконференция преди Milan Academy junior camp в България@@@
Своята подкрепа за Milan Academy Junior Camp - Bulgaria заявиха в своите изявления и Емануеле Полио - заместник посланик на Италия в България, както и президентът на Италианската търговска камара в България Марко Монтеки. Сред официалните лица бяха кметът на Община Трявна Дончо Захариев и президентът на ОФК Несебър Георги Маринов, които ще са домакини на детските футболни лагери през лятото на 2018 година, както и г-н Валери Димитров от С.R.E.A.M България, който от 2016 година подкрепя Milan Academy Junior Camp.
Пресконференция преди Milan Academy junior camp в България@@@
Град Трявна ще отвори вратите си за децата и техните родители от 1-и до 6-и юли, а месец по-късно от 6-и до 11-и август в разгара на морския сезон с любезното съдействие на Николай Димитров - кмет на Община Несебър, децата ще тренират в новата модерна база на ОФК Несебър, на входа на Слънчев бряг.
Пресконференция преди Milan Academy junior camp в България@@@
Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива на най-титулувания отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят. Само през 2018 година лагери ще се проведат в над 120 града и в тях ще тренират хиляди деца, които искат да станат част от голямата магия наречена футбол.

Информация за лагерите в Трявна и Несебър може да намерите на официалния сайт milanacademyjuniorcamp.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти