Футболни таланти демонстрират умения пред Благо Георгиев

Футболни таланти демонстрират умения пред Благо Георгиев

Днес е финалният ден от  второто издание на Великденския детски турнир в град Дряново. Футболната легенда Благой Георгиев бе лице на спортната инициатива. Събитието, което се проведе на стадион „Локомотив“ и „Републиканец“ – Царева ливада, уважиха един от героите от САЩ`94 – легендарният вратар Пламен Николов, националът от близкото минало и основна фигура в шампиона Лудогорец Станислав Генчев (сега треньор в Етър), Георги Трендафилов – председател на ОС при БФС Габрово, Мирослав Борисов – официален представител на Спорт Депо и Ереа, инж. Мирослав Семов – кмет на община Дряново и ръководството на Локомотив.

В надпреварата участват 38 отбора от региона и страната, изявени школи от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Сливен, Шумен, Плевен, Габрово, Дупница в гарнитури Футбол 5, Футбол 7 и Футбол 9.
За втора поредна година турнирът се организира под егидата на сладоледи Изида, подкрепен е от над 50 медии, а над 20 фирми и организации подадоха ръка за осъществяването на спортния празник в Дряново. За финалите и награждаването ще пристигнат ЗСМ Петко Петков, любимецът на българската публика Благой Георгиев и легендата Емил Костадинов.

„Благодарим на Община Дряново, БФС, Изида, Албена АД, Балдаран, Клуб 33, Ултра лукс, Боряна груп, Стормфиш, Интерком, C.R.E.A.M. Bulgaria, Виваком и на всички приятели, които помогнаха за осъществяването на турнира. Защо от тук да не излязат новите Станислав Генчев, Пламен Николов, Емил Костадинов и Благой Георгиев”, заяви президентът на Локомотив (Дряново) и председател на местния парламент Тодор Георгиев – диджей Теди Джорджо.
При посещението си Благой Георгиев не пропусна да посети и помоли за успехите на България и своето семейство в Дряновския манастир.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти