Бодуров: В Левски ги е страх, много сме над тях, биха ни с късмет и сега Господ да им е на помощ (видео)

Бодуров: В Левски ги е страх, много сме над тях, биха ни с късмет и сега Господ да им е на помощ (видео)

Защитникът на ЦСКА-София Николай Бодуров обяви след победата с 5:1 над Верея, че Левски се страхува от червените и отдаде синята победа с 2:0 през седмицата на късмета.

“Една добра победа. Имаше настроение в играта. Вкарахме голове за самочувствие. Това бе най-малкото, с което се отърва Верея. Беше много важно, че победихме. Надявм се тази победа ни вдъхне самочувствие и увереност за Левски и да победим”, каза Бодуров след победата с 5:1 над Верея, след което насочи своя коментар към сините.

“Първият, който ще влезе в огъня, съм аз. Ако знам, че всички ще ме последват, а и да не знам - ще вляза първи, няма проблем. Мисля, че съм доказал, а и отборът ми има уважение да ме следва. Най-важното е да сме един колектив не само срещу Левски, а във всеки мач. Защото като ги гледам, и с 15-годишни да излезем, те се страхуват от нас. То е ясно, че се страхуват. Видя се и последния мач. Нищо, че не победихме.

Агресията ни отстъпваше в последния мач. Не беше на нивото, на което трябва да е за отбор като ЦСКА. Като качества сме доста над Левски. Покри ги късметът този мач. Надявам се в следващия да не ги покрие. Късметът да е с нас и ако е с нас, Господ да им е на помощ”, закани се Бодуров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти