Делио Роси с важна информация за бъдещето на Левски, вече е говорил със Спас Русев (видео)

Наставникът на Левски Делио Роси разкри след домакинското поражение с 0:1 от Лудогорец, че вече е говорил със Спас Русев за бъдещето на сините. Италианският специалист призна, че е дал мнението си кои футболисти стават за клуба и кои не, но окончателното решение ще бъде взето след “най-важните мачове, които тепърва предстоят”.

“Знаех, че ще бъде трудно и ще има много работа, когато започнах. Тогава отборът беше на седмо място. Но също така е истина, че сега сме далеч от първото място. Трябва да направим най-доброто за Купата и е важно, когато завърши шампионатът да видим от къде започваме следващото първенство. Смятам, че имаме база. Дали аз ще съм треньор през следващата година или не, но за мен основна грешка е да се започва отначало всяка година и да се сменя отборът. Защото дупката ще остане. Ще опитаме да завършим на третото място, а после ще видим как да запълним дупката, която имаме. Тя може да се запълни или като изхарчиш адски много пари, или всяка година взимаш по двама-трима играчи.

Левски - Лудогорец@@@

Според мен има доста хора, които трябва да продължат догодина, но Левски трябва да мисли всяка година да вкарва младежи от ДЮШ. Футболистите се виждат във важните мачове, а те ни предстоят. Вече съм дал като идея на президента кои стават, но трябва да минат важните мачове. Познавам много футболисти, които са силни, когато мачовете не са важни”, коментира Делио Роси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти