Радуканов: Може да се справим с Черно море

Радуканов: Може да се справим с Черно море

ОФК Пирин ще търси трите точки в утрешния мач с Черно Море (Варна). След неприятната загуба от Славия в петък, орлетата имаха няколко дни за психическо и физическо възстановяване, като треньорът Милен Радуканов е убеден, че подопечните му имат сили и възможности да се справят с един от силните отбори в първенството.

„Най-важната задача след мача със Славия бе да възстановим играчите от натрупаната умора и напрежение. Мисля, че се справихме, видяхме си грешките, но видяхме и много позитивни неща. Мисля, че можем да се справим с Черно Море“, обясни старши треньорът Радуканов на днешната редовна пресконференция.

С оплаквания след мача са Антон Костадинов и Анти Рения, но се очаква и двамата да са на линия за двубоя, който е утре- вторник от 17:30 на стадион "Христо Ботев". „Имаме си цел и ще я преследваме до край. Има още три мача и ако ги спечелим, можем да си гарантираме място в Първа Лига по-рано от очакваното“, заключи специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти