Делио Роси: Всеки мач с ЦСКА е важен

Делио Роси: Всеки мач с ЦСКА е важен

Треьнорът на Левски Делио Роси сподели, че всеки мач с ЦСКА-София е важен, независимо дали става дума за среща за Купата на България или такава за Първа лига. Двата тима се изправят отново един срещу друг в сряда на стадион “Васил Левски”, този път в сблъсък за първенството. Италианският наставник иска да види стабилна игра от своя тим в този мач.

“Мачът с ЦСКА не си прилича с другите двубои. Такъв мач винаги е важен, без значение дали е за първенство, или за купата. Победихме ги в първия полуфинал, но ако погледнем цифрите, нашето представяне не е много добро. Но като отбор стоим добре и това си пролича в първия полуфинал, както и в мача срещу Лудогорец. В предстоящата среща искам да видя един Левски, който играе солидно. Малко е рано да говоря за тактика, имам идея в главата си, но трябва да видя какво е състоянието на футболистите, които играят по-често”, обяви Роси пред “Диема спорт”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти