Салах: Не получих достатъчно шансове в Челси

Салах: Не получих достатъчно шансове в Челси

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах каза, че добрата му форма се дължи на желанието му да покаже на критиците си, че представянето му в Челси е било неубедително, защото така и не е получил достатъчно шансове за изява. Египтянинът има 40 гола от началото на сезона във всички турнири, въпреки че носи едва за първа година екипа на Ливърпул. С отличното си представяне бившият играч на Рома бързо си спечели статут на любимец на феновете на "червените" - нещо, което не бе така по време на престоя му в Челси.

Салах бе привлечен на "Стамфорд Бридж" през 2014 година от състава на Базел срещу сумата от 11 милиона лири, но изигра едва 19 мача за Челси, преди да бъде продаден на Рома.

"Когато бях в Челси, не получавах достатъчно шансове. Сега, когато се върнах в Англия, исках да покажа на всички моята истинска игра. В Челси не играех достатъчно, но сега, когато имам шанса да играя, доказах на много хора, че са сбъркали. В съзнанието ми винаги е стояла идеята, че ще успея в Англия и съм доволен, че получих възможността да се върна във Висшата лига. Всеки вижда, че между представянето ми за Челси и това за Ливърпул има огромна разлика, но с всеки изминал ден аз се чувствам все по-комфортно на терена. Мисля, че сезонът до момента е чудесен, справяме се много добре и се борим да завършим на едно от челните места в първенството", каза още Салах, който с представянето си е с основна заслуга за това Ливърпул да достигне до полуфиналите в Шампионската лига.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти