Нико Ковач има предложение за нов нападател на Байерн

Нико Ковач има предложение за нов нападател на Байерн

Следващият наставник на Байерн (Мюнхен) Нико Ковач е амбициран да привлече на “Алианц Арена” своя сънародник Андрей Крамарич от Хофенхайм, твърди хърватският вестник “Вечерни лист”. Нападателят направи много силен сезон за бронзовия медалист на Бундеслигата, като завърши с 13 гола и 9 асистенции в 42 срещи във всички надпревари. Очаква се Хофе да иска за него около 20 млн. евро. Ако се стигне до сделка, то Крамарич би бил четвъртият футболист, който Байерн взима от клуба от Зинсхайм за последните 12 месеца. Другите трима са Никлас Зюле, Себастиан Руди и Сандро Вагнер.

По принцип обаче не треньорите в Байерн правят селекцията, а това е отговорност на ръководството на клуба. При идването си през 2013 г. Джосеп Гуардиола все пак пожела да бъде направено изключение и по негово предложение тогава се осъществи трансферът на Тиаго Алкантара от Барселона.

Нико Ковач ще поеме баварците от 1 юли, а последният му мач като наставник на Айнтрахт (Франкфурт) е точно срещу мюнхенци във финала за Купата на Германия идната събота.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти