Славия се договори с футболист на ЦСКА (Москва)

Славия се договори с футболист на ЦСКА (Москва)

Славия договори привличането на централен защитник от ЦСКА (Москва). 20-годишният сърбин Александър Станиславлиевич ще подсили носителя на Купата на България.

Станиславлиевич има мачове за ЦСКА (Москва) в Младежката Шампионска лига, както и за юношеския национален отбор на Сърбия до 17 и до 18 години.

Радостта на Славия след спечелването на Купа България 2018@@@

"Уточнили сме се с ЦСКА (Москва). Играчът дойде в София с баща си, разбрахме се за личните му условия. Чакаме развитие, докато не стане на 100 процента, не е официално", заяви босът на "белите" Венцеслав Стефанов.

Треньорът на Славия Златомир Загорчич иска на всяка цена да подсили тима си с централен защитник за участието в Лига Европа. Венци Стефанов пък обяви наскоро, че до десетина дни е възможна продажба на Андреа Христов. Заги търси и краен защитник. В момента разполага само със Сашо Александров и Димитър Буров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти