Зидан: Неймар? Остават 2 мача, след това ще говорим за каквото искате

Зидан: Неймар? Остават 2 мача, след това ще говорим за каквото искате

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан отново отказа да коментира трансферните вълнения в края на сезона. “Неймар? Остават 10 дни и 2 мача, след това ще говорим за каквото искате”, заяви френският специалист на пресконференция преди утрешната среща с Виляреал.

“Много съм доволен, че всички в отбора са здрави. Лошото е, че когато имам 24-ма футболисти на линия, някои ще останат извън групата. (…) Не сме доволни от това, което направихме в шампионата в първата му половина. Барселона направи страхотен сезон и заслужено е шампион. Ние сме доволни от играта си в края на първенството”, сподели той.

“Толкова е грешно това твърдение, че футболистите, които са играли по-малко през сезона са си загубили времето. Една година в Реал Мадрид се равнява на 10. Да тренираш с такива футболисти не е загуба на време. Футболистите израснаха, ясно е, че всеки иска да играе повече. През следващия сезон трябва да играят 20-25 мача, ще видим как ще стане”, каза Зизу.

“Кристиано е на 120%, тренира пълноценно цялата седмица”, каза още Зидан. Реал закрива сезона в Примера с мач срещу Виляреал утре от 21,45 часа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти