Мениджъри гледат Панайотов и Прохазка срещу Верея

Мениджъри гледат Панайотов и Прохазка срещу Верея
Оставането на Васил Панайотов и Роман Прохазка в Левски е все пo-малко вероятно. Почти сигурно двамата ще напуснат клуба като свободни агенти. Договорите им със "сините" изтичат, а ръководството на клуба прави твърде малко, за да ги задържи. Скаути на чужди клубове ще наблюдават двамата в последния мач от редовния сезон. Утре Левски гостува на Верея на "Трейс Арена".

Панайотов е желан от норвежки клуб. Прохазка пък е в полезрението на полския Лех Познан, както и на няколко израелски отбора. Словакът е желан и от родния си Спартак Търнава.

През есента Панайотов бе твърд титуляр, докато през пролетта много по-рядко намираше място на терена. Роман пък бе най-използваният футболист от треньорския щаб. В последните мачове той действа като десен бек заради травмата на Милош Цветкович. От „Герена" предложиха на двамата халфове да удължат споразуменията си с по един сезон.

Клубът обаче не дава по-добри финансови условия на играчите. Ако в понеделник или вторник двете страни не се разберат, то двамата ще търсят късмета си през следващия сезон на друго място.

"Тема спорт"
 
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти