Гледай на живо

Лудогорец взе солидна преднина и обезсмисли реванша с Хебър - на живо от Разград след 4:0

Карвахал: Лопетеги ни каза, че иска да се концентрира върху Мондиала

Десният бек на Реал Мадрид Даниел Карвахал защити бившия селекционер на Испания и нов старши треньор на Кралския клуб Юлен Лопетеги, като го определи като “моят най-добър треньор”.

“Казах, че Лопетеги е най-добрият ми треньор, защото споделям вижданията на Юлен за футбола и ми се струва, че извлича най-доброто от всеки играч. Малцина го могат това, така че той е най-добрият”, заяви Карвахал пред радио “Марка”.

“Разбрах (за договора на Лопетеги с Реал), когато той ни го каза в съблекалнята. Ден по-рано Серхио Рамос ме предупреди, че има такава възможност. След това селекционерът ни увери, че иска да затвори темата и да се концентрира върху Мондиала. На въпросната среща с играчите Жорди Алба (от Барселона) му каза “твой ред е да ни тормозиш” или нещо от този род, но в добър смисъл. Нямаше скандали, а всички се засмяха”, допълни той.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички