Почти 1700 любители ще играят в столичната Фен Купа 2018

Почти 1700 любители ще играят в столичната Фен Купа 2018

Световното кипи в Русия, а на игрищата в комплекс „Спортна София“, Зона Б5 кипят софийските квалификации на Фен Купа 2018. Почти 1700 любители футболисти от София-град и София-област се регистрираха за най-големия и вълнуващ футболен турнир за приятели в България. Надпреварата между тях започва в 18:00ч. днес (петък, 22-ри юни) и ще продължи до обяд в неделя (24-ти юни).

Най-добрите 64, от близо 170 регистрирани отбора, ще се класират за полуфиналната фаза и ще продължат борбата за голямата награда – посещение на мач на любим футболен отбор в рамките на Европа. Полуфиналният кръг за тях предстои още следващия уикенд (29, 30 юни и 1 юли), отново в комплекс „Спортна София“, Зона Б5.

Очертават се два поредни уикенда, изпълнени с много футболни моменти. Формулата за добро настроение ще съдържа и елементи на студена бира, отлична компания и много забавления. По традиция, между мачовете ще се провеждат и различни игри с атрактивни награди като 365 литра Каменица за споделяне с приятели, GPS фитнес гривна, оригинални футболни топки и фланелки и много други. Освен това, организаторите са предвидили доста изненади и специални гости, които да вдъхновяват футболистите. Кои ще бъдат те, ще разберем следващата седмица.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти