Милан готви интересна размяна

Милан готви интересна размяна

Ден след ден промените в Милан текат с пълна сила. След като смениха клубното си ръководство, сега “росонерите” работят по трансферния пазар, където най-спряганото име е това на Леонардо Бонучи. Бранителят е пожелал да напусне Милан след само един сезон, в който носи капитанската лента на ръката си. Италианският национал е изразил желание да се върне в Ювентус, откъдето си тръгна преди година със скандал.

“Росонерите” са готови да удовлетворят желанието на своя футболист, като го включат в интересна размяна с Ювентус. Въпреки че интересът на Милан към Гонсало Игуаин е повече от реален, то грандът от Милано ще опита да размени Бонучи с младия защитник на “бианконерите” Матия Калдара. 24-годишният италианец бе закупен от Аталанта за сумата от 28 млн. евро, като през последната кампания игра под наем в тима от Бергамо. В момента Калдара е оценяван на 45 млн. евро, докато цената на Бонучи е 35 млн.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти