КПР се съгласи на 42 млн. паунда глоба и трансферна забрана

КПР се съгласи на 42 млн. паунда глоба и трансферна забрана
Куинс Парк Рейнджърс се съгласи да плати 42 милиона паунда глоба към Футболната лига на Англия, за да прекрати диспута за нарушаване на правилата на Финансовия феърплей. Това обявиха от лондонския клуб.
Санкцията включва 17 милиона паунда глоба, 3 милиона паунда такси, а също така акционерите в клуба са наредили да се отпишат и 21.965 милиона паунда неизплатени заеми.
Споразумението между Лигата и Куинс Парк Рейнджърс би трябвало да е край на сагата, която стартира през октомври. Тогава КПР тръгна да съди Лигата с твърдението, че правилата на Финансовия феърплей са незаконни. Клубът иска да се върне по най-бързия начин във Висшата лига и ръководството има възможност да купува футболисти с външни финанси.

Също така като част от споразумението, КПР приема ембаргото за трансфери за един период, което ще бъде наложено през януари 2019-а година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички