Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Гатузо: Всеки ден губя работата си

Гатузо: Всеки ден губя работата си

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо призна, че е запознат със слуховете за негово освобождаване от треньорския пост в италианския гранд. Специалистът даде официална пресконференция преди срещата между Милан и Тотнъм от турнира International Champions Cup, като говори относно протичащата подготовка на “росонерите” в САЩ.

“Всеки ден момчетата разгоряват по телефоните си. За трансферния пазар се говори дори и в САЩ, нормално е. Докато трансферният прозорец не затвори, постоянно ще се говори и спекулира. Всеки ден чета как губя работата си. Спокойствието трябва да ти го дава професионализмът”, коментира бъдещето си Гатузо.

“Очаквам много труден мач. Липсват много футболисти, които играха на Световното първенство. Доволен съм от подготовката на отбора. След мача с Тотнъм ще имаме по-ясна представа за случващото се. Работихме много и усърдно”, завърши Гатузо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти