Алегри: Благодаря на Игуаин, Милан взе голям нападател

Алегри: Благодаря на Игуаин, Милан взе голям нападател

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри благодари от сърце на Гонсало Игуани, а също така изрази съжаление, че тимът се раздели с Матия Калдара, но е доволен от завръщането на Леонардо Бонучи. Както е известно, аржентинецът беше пратен под наем в Милан, който трябва да го откупи след 12 месеца, а двамата защитници бяха разменени.

"Леонардо се завръща след една година, той е много важен футболист. Матия Калдара е по-млад, като заедно с Алесио Романьоли и Даниеле Ругани са тримата най-добри млади защитници в Италия. Съжалявам, но трансферният прозорец е такъв, като ни задължи да се разделим. Гонсало Игуаин? Благодаря му от сърце за тези две години, в които ни помогна много. Милан привлече голям нападател", сподели Алегри, който започва пети сезон начело на "бианконерите".

Специалистът направи нещо невиждано на Апенините, като от четири сезона отборът прави златен дубъл в Италия, печелейки титлата и купата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти