Треньорът на Копенхаген: Срещнахме силен отбор, не знам колко повлия червеният картон

Треньорът на Копенхаген: Срещнахме силен отбор, не знам колко повлия червеният картон

Старши треньорът на ФК Копенхаген Стале Солбакен каза добри думи за ЦСКА-София след мача между двата тима, спечелен от датчаните с 2:1. Той похвали офанзивните футболисти на “червените” и атмосфертата на “Васил Левски”.

"Трябваше да положим доста усилия в жегата в София, за да спечелим този мач. Срещу себе си имахме агресивен отбор, но като цяло играхме добре през целия мач. ЦСКА ни затрудни доста с техните бързи играчи в предни позиции, особено Мауридес и Десподов”, сподели Солбакен.
“Ние владеехме повече топката, но когато я губехме, ЦСКА доста бързо стигаше до нашата врата. Трудно ми е кажа колко повлия червеният картон, но никога не е лесно да играеш 11 срещу 10”, продължи норвежецът.

“ЦСКА е добър отбор и този мач беше голяма битка за тях. Те имаха огромна подкрепа от трибуните през целия мач, атмосферата беше гореща. Но ние успяхме да запазим самообладание и не позволихме това да ни влияе”, добави наставникът на ФК Копенхаген.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти