Гледай на живо

ВАЛЕНТИНА ГЕОРГИЕВА ГРАБНА ПРИЗА ЗА СПОРТИСТ НА МЕСЕЦ МАРТ СЛЕД ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ В БАКУ

Игуаин дебютира за Милан срещу Реал Мадрид

Игуаин дебютира за Милан срещу Реал Мадрид

Новата звезда на Милан Гонсало Игуаин ще дебютира за тима срещу един от бившите си клубове - Реал Мадрид. Аржентинският нападател ще излезе за първи път с екипа на "росонерите" в мач за трофея "Сантиаго Бернабеу", който ще се състои утре вечер в Мадрид. Пристигналият от Ювентус таран се намира в отлична физическа форма, като за първи път от няколко години няма проблеми с килограмите през лятото.

Все още не е ясно дали деветката на Милан ще бъде титуляр срещу шампиона на Европа, за който има 121 гола в 264 мача от януари 2007 година до лятото на 2013 година.

За пет години на Апенините Ел Пипита има 146 гола, което го прави най-резултатният играч на Ботуша в този период. Аржентинецът пристигна на "Сан Сиро" от Ювенутс под наем, за който Милан ще плати 18 милиона евро, а другото лято трябва да го откупи за сумата от 36 милиона евро. Само преди 24 месеца "бианконерите" платиха почти 100 милиона за голаджията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички