Копенхаген срази Брьондби преди реванша с ЦСКА-София

Копенхаген срази Брьондби преди реванша с ЦСКА-София

Съперникът на ЦСКА-София в Лига Европа - ФК Копенхаген, спечели с 3:1 дербито на датското първенството срещу Брьондби.

Sådan fejrer man sit første mål for klubben! @nicolajthomsen93 #fcklive

A post shared by F.C. København (@fc_kobenhavn) on Aug 12, 2018 at 9:31am PDT

В мач от петия кръг на датската Суперлига тимът на Столе Солбакен завоюва победата и оглави класирането с 12 точки колкото има и вторият Олборг, но по-лоша голова разлика.

Солбакен направи две промени в състава в сравнение с гостуването на ЦСКА-София в София преди три дни, като остави на пейката Сотириос Папаянопулос и Кенан Кодро. На тяхно място като титуляри започнаха автора на първия гол в София Денис Вавро и Роберт Сков.

Именно Сков откри резултата срещу Брьондби с гол от пряк свободен удаур в 35-а минута, а шест минути след почивката Брьондби изравни чрез Анте Ерцег.

Заключителните минути бяха за играчите на Копенхаген. В 77-а минута Николай Томпсен бе изведен от Виктор Фишер и с точен удар отново даде аванс на тима. Четири минути по-късно Фишер се разписа за крайното 3:1.

Реваншът от третия предварителен кръг на Лига Европа между Копенхаген и ЦСКА-София е в четвъртък на стадион "Паркен" в датската столица.

Съставът на Копенхаген: Йесе Йоронен, Петер Анкерсен, Денис Вавро, Андреас Биеланд, Николай Бойлесен, Роберт Сков, Карлос Зека, Расмус Фалк (46-Ян Грегуш), Николай Томсен (89-Карло Холсе), Даме Н'Дойе, Виктор Фишер (87-Кенан Кодро).

DERBYSEJR!!! #fcklive

A post shared by F.C. København (@fc_kobenhavn) on Aug 12, 2018 at 9:09am PDT

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти