Гъргоров се разбра с ЦСКА 1948

Гъргоров се разбра с ЦСКА 1948

Емил Гъргоров ще подпише договор с ЦСКА 1948, след като двете страни постигнаха съгласие. Това ще бъде пореден трансферен удар за отбора на Валентин Илиев, който си е поставил за цел влизане в Първа професионална лига. По този начин “Армейците” може да извървят пътя от Областните групи до елита само за три години, което ще бъде впечатляващо постижение.

Бадема цяло лято се надяваше да получи по-примамливо предложение от чужбина и се подготвяше индивидуално. В крайна сметка обаче той е преценил, че вече няма шанс да му се отвори възможност да играе зад граница и е предпочел да продължи да носи червената фланелка и във Втора лига. Той се е разбрал с ръководството да подпише договор до края на настоящия сезон, при условие, че няма да го спират, ако му изскочи по-добра оферта през зимата. Гъргоров бе футболист на “Армейците” и през миналия сезон, като с майсторството и опита си извади много завързани мачове на младия отбор.

В момента ЦСКА 1948 се намира на второто място във временното класиране във Втора лига със 7 точки. “Червените” записаха две доста изстрадани победи над Черноморец (Балчик) и Кариана (Ерден) с попадения в добавеното време.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти