Барселона ще процедира с Погба по сценария "Коутиньо"

Барселона ще процедира с Погба по сценария "Коутиньо"

Интересът на Барселона към Пол Погба не е приключил, но каталунците ще се опитат да осъществят трансфера през януари, твърди "Телеграф". "Блаугранас" отправиха само една оферта за френския халф през лятото, която бе за 50 милиона евро плюс двама играчи - Джери Мина и Андре Гомеш. Предложението бе отхвърлено, но каталунците са били напълно наясно, че отговорът е точно такъв. От "Камп Ноу" са разбрали, че няма шанс Юнайтед да продаде Погба до края на този месец и затова няма да пращат повече оферти. Барса обаче ще поддържа контакт с Мино Райола и ще се опита да осъществи сделката през януари. Точно така каталунците реализирха и трансфера на Филипе Коутиньо от Ливърпул.

Според "Телеграф" испанският клуб ще следи много внимателно как се развиват взаимоотношенията между Погба и Жозе Моуриньо, между които напрежението се увеличава циклично през последната година. Дори и да не успее да финализира сделката през януари, Барселона ще се завърне за французина през следващото лято.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти