Осъдиха един от братята на Меси за незаконно притежание на оръжие

Осъдиха един от братята на Меси за незаконно притежание на оръжие

По-големият брат на Лионел Меси - Матиас Меси, беше осъден на 2,5 години затвор от аржентинския съд. Въпреки това, той няма да влиза зад решетките, а след сделка с прокуратурата ще положи общественополезен труд, пише "Ла Капитал".

Провинението на Матиас Меси е за притежание на незаконно оръжие, което полицията откри при претърсване на окървавената му лодка. До обиска се е стигнало, след като 35-годишният брат на известния футболист катастрофирал с лодката си във водите на река Парана.

Адвокатите му отричат оръжието да принадлежи на него. При инцидента Матиас получил редица наранявания, сред които и фрактура на челюстта. Неговите представители твърдят, че контузиите са вследствие на удар в плитчина на реката.

Матиас Меси обаче и преди си е имал проблеми с обвинения в притежание на оръжие. Преди 3 години в колата му беше открит нерегистриран пистолет, а през 2008 г. той беше арестуван със заредено оръжие на кръста му.
Матиас Меси е средният брат в семейството. Най-голям е 38-годишният Родриго, а Лионел е най-малък. Тримата си имат и сестра - Мария, която е на 31 години.
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти