Променен час за България - Франция

Променен час за България - Франция

България ще излезе срещу звездите на Франция на 13 септември в първи мач от новата фаза на квалификациите за Световното първенство в Китай с час по-рано. От БФБаскетбол бяха обявили начален час 19.00, пред ФИБА с оглед факта, че мачът е в работен ден (четвъртък), за да могат повече фенове на баскетбола да се насладят на играта на звездите на съперника и да подкрепят българските момчета във важната битка.

Официалният броудкастър на квалификациите - БНТ, избран от ФИБА за този цикъл, обаче наложи промяната. БНТ ще излъчва и мачовете от Световното първенство по волейбол, които съвпадат с мача България - Франция. За да могат привържениците на спорта да се насладят и на волейбола, и на баскетбола, беше наложена промяна на началния час в "Арена Ботевград" и двубоят ще стартира в 18.00 часа.

Въпреки това в лагера на националите и организаторите от БФБаскетбол се надяват на пълна зала в Ботевград и подкрепа за българския национален отбор, както това се случваше във всеки от двубоите на "лъвовете" до сега.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти